De opname

U hebt een moeilijke beslissing genomen en gekozen voor een opname in het Hospice Zenit. Als u komt voor de opname wordt u in een rustige sfeer ontvangen, samen met hen die u dierbaar zijn. Soms kunt u uw eigen kamer uitzoeken, wij geven u dan graag die mogelijkheid. We plaatsen de meubels zoals u dat wil en horen heel graag wat uw wensen zijn en waar wij u kunnen ondersteunen. Voor ons is het belangrijk dat wij u en uw naasten leren kennen en dat u zich snel op uw gemakt voelt. Alleen dán lukt het u om u snel thuis te voelen. Als een eigen meubel of stoel daarbij helpen dan moedigen wij dat aan.

Uw kamer heeft een eigen badkamer/toilet, een tuindeur naar het terras en de tuin, beschikt over een radio en tv. Op alle kamers is Wifi ter beschikking.

U bent bij ons geen patiënt ( behandelen hebben geen meerwaarde) maar u bent onze gast. De kamer is uw kamer en, net als thuis bepaalt u wie er wanneer op bezoek mag komen.

Als u wordt opgenomen is het belangrijk dat u uw eigen persoonlijke toiletartikelen meeneemt; Klik hier…

De zorg die wij kunnen bieden

Als Hospice Zenit willen wij de kwaliteit van leven in de laatste levensfase zo hoog mogelijk krijgen en houden. De zorg die wij bieden bestaat onder andere uit:

  • Verzorgen
  • Verplegen
  • Pijn bestrijden

Deze vormen van zorg gaan samen met een laagdrempelige warme en huiselijke sfeer. Gediplomeerde verpleegkundigen en hiervoor geschoolde vrijwilligers zetten zich in om de juiste zorg te bieden die aansluit bij de situatie op dat moment.

Maaltijden

Goed en lekker eten net als thuis, dit streven wij in het Hospice zoveel mogelijk na. Vandaag zin in spaghetti volgens eigen recept? Dan gaan de keukenvrijwilligers volgens dat recept graag voor u aan de slag.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw dieet en uw voorkeuren en gewoonten.