Familie, vrienden en kennissen (naasten)

Best moeilijk als een van uw partner, ouder, kind of uw naaste als Gast opgenomen is in het Hospice Zenit. Dit betekent immers dat behandelingen geen effect meer hebben en dat het levenseinde nadert. Zenit kan dit niet veranderen. Wat wij wel kunnen is u alle tijd geven om die nog rest te besteden aan contact, herinneringen delen, verhalen ophalen en uiteindelijk afscheid nemen. De hulpverleners en vrijwilligers van Zenit nemen de zorgtaken over.

Zenit wil zoveel mogelijk een thuis zijn, ook voor u. Zo kunt u mee eten (tegen kostprijs) en slapen op de kamer van onze gast of slapen in de logeerkamer.

Het Hospice beschikt over een eigen, gratis parkeerplaats en heeft natuurlijk ook Wifi.

24 uur per dag welkom

U bent 24 uur per dag welkom in het Hospice maar we respecteren vooral de wensen van onze gasten. Zo kan het voorkomen dat u op bezoek komt en diegene waarvoor u op bezoek komt, aangeeft even geen bezoek op prijs te stellen. Wij zullen dan de wensen van onze gasten op de eerste plaats zetten. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Wij proberen u dit zo goed mogelijk uit te leggen maar we moeten daarbij ook rekening houden met de privacy van onze gasten.

Neem ook gerust uw hond, kat of vogel mee als diegene waarvoor u op bezoek komt dit vraagt.